Bijvoorbeeld:

Het jaarverslag

Het Jaarverslag komt er weer aan … Wat een klus elke keer weer. Kan dat niet anders? Leuker ook? Ga samen aan de slag en zorg in slechts één dag voor resultaat. Voor die persoonlijke touch.

LEES VERDER >

De studiedag

Tijd om je schoolbrochure eens zelf te maken. In de vorm van een magazine, of aangepast aan wat jullie willen. Wat moet erin? Een interview met de directeur, een ouder aan het woord...

LEES VERDER >
 

De fusie

Samen werken aan een magazine is een ideale mogelijkheid om twee teams kennis te laten maken met elkaar. Wie zijn jullie als persoon, wat vinden jullie belangrijk in je werk?

LEES VERDER >
 

Het jubileum

In één dag een jubileumgids maken met je team. Kan dat? Jazeker! Na een uitvoerig voorgesprek gaan we goed in kaart brengen welke onderwerpen we gaan belichten. 

LEES VERDER >
 

Testimonials:

"De dag is voorbij gevlogen en door de nauwkeurige redactie ligt er nu een prachtig jubileumboekje. Helemaal volgens onze wens! De reacties zijn zeer positief."


Robert Mathijssen

Directeur Impact Management en Advies BV

"We zijn supertrots op ons magazine en vertellen aan al onze klanten hoe geweldig de dag was. Mede dankzij de professionele begeleiding, het perfect uitgestippelde voortraject en de snelle service kijken we terug op een geweldige dag."


Jessica van Nieuwenhuizen

LUUX

"We hebben een erg leuke redactievergadering gehad, waarbij al onze wilde ideeën in een trechter werden gestopt en we tot een heel concreet plan zijn gekomen. Super interessant om alleen al die redactievergadering te voeren. Hierna zijn we druk aan de slag gegaan om alle artikelen die we wilden voor ons VIP Magazine te verzamelen. Een flink karwei, maar het resultaat is zo fantastisch! Zonder Team Magazine Maken was ons dit nooit gelukt."


Janneke Perlo

LEVgroep