Romy van der Sande

Romy van der Sande

De liefde voor magazines zat er bij Romy al vroeg in. Als kind droomde ze urenlang weg bij de bijzondere interviews en prachtige foto’s in bladen en ze wist al snel: dat wil ik ook! Ze koos voor de opleiding journalistiek, werkte bij de lokale krant en verdiepte zich in het communicatievak. Als tekstschrijver bij TextVast verdiepte ze zich in het schrijven voor verschillende doelgroepen. Haar passie voor schrijven en communicatie draagt ze graag over tijdens workshops. Ze houdt ervan om samen mooie dingen te creëren, maar ze geniet ook van me-time met een goed boek (daar kan je haar ’s nachts zelfs voor wakker maken!). Wil je creatief leren schrijven? Bij Romy zit je goed!

Koen Chatrou

Koen Chatrou

Elke dag interviewen en mooie verhalen optekenen. Dat is wat Koen het liefste doet. Dat leerde hij tijdens zijn opleiding journalistiek in Tilburg. Na een half jaar in loondienst startte Koen zijn eigen tekstbureau: inmiddels schrijft hij voor verschillende organisaties en bedrijven. In zijn vrije tijd maakt hij graag een ritje op zijn elektrische scooter. Alleen zo krijgt hij zijn hoofd, vol met nieuwe plannen, enigszins leeg. Koen is een echte energiebom en met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij de deelnemers van Magazines Maken keer op keer te motiveren. Zijn doel? Mensen een leuke dag bezorgen.

Arnold Otten

Arnold Otten

Tekstschrijver en teamlid van het eerste uur. Arnold stond jaren voor de klas, maar maakte al vroeg kennis met het schrijven van artikelen en verhalen. Na 12 jaar verruilde hij het schoolkrijt definitief voor zijn scherpe pen en inmiddels runt hij al bijna 25 jaar zijn eigen tekstbureau. In 2015 kwam zijn eerste boek uit. Kees van Kooten en Willem Elsschot zijn zijn grote literaire voorbeelden, maar de meeste voldoening haalt Arnold uit het moment dat een magazine, na een korte maar intensieve samenwerking van de drukker komt!

Dave van Hout

Dave van Hout

Dave liep ooit stage bij een fotostudio, maar zijn liefde voor fotografie begon pas echt toen hij zijn eerste camera en lenzen kocht. Hij leerde de kunst van het fotograferen door het jarenlang simpelweg te doen en inmiddels is Dave een gewaardeerd fotograaf. Dave houdt ervan om niet-geregisseerde beelden te schieten op een documentaire-achtige wijze. Hij wacht nog steeds op het moment dat Pearl Jam hem als tourfotograaf vraagt. Tot die tijd fotografeert hij vooral theatervoorstellingen, popconcerten, andere culturele evenementen en geeft hij onderhoudende workshops over fotografie!

Heidi Geven

Heidi Geven

Heidi heeft een passie voor journalistiek. Al op jonge leeftijd maakte ze met simpel knip- en plakwerk een echt clubmagazine voor de lokale basketbalclub. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze voor de opleiding Journalistiek en Voorlichting koos. In de jaren die volgden verdiepte ze zich in merken, schreef ze een boek (De Hel van Watenstedt) en gaf ze diverse workshops. Kortom: een bezige bij die je ’s nachts liever niet wakker maakt. Tenzij het voor eten is. Een frikandel speciaal, bijvoorbeeld. Of een kaasplankje. Met haar organisatietalent en creativiteit speelt ze een belangrijke rol bij Magazines Maken!

Marleen van Engelen

Marleen van Engelen

Marleen komt goed tot haar recht als ze met een groep mensen de diepte in mag gaan. De juiste vragen kan stellen, om tot de kern te komen. En dat komt natuurlijk heel goed van pas, als je met een team een eigen magazine maakt. Haar talenten zette ze jarenlang in als communicatieadviseur en vanuit haar rol als proces- en dialoogbegeleider en trainer. Marleen krijgt in inspiratie van Aruna Gopal, een powervrouw die laat zien dat je je dromen kunt waarmaken!

Pin It on Pinterest