Romy van der Sande

Romy Chatrou – van der Sande

Romy kom je tegen bij de redactievergaderingen of een workshop schrijven. Ze is een ervaren en creatieve tekstschrijver met een grote passie voor het communicatievak. Ook kun je haar ’s nachts wakker maken voor een goed boek of mooi magazine. De perfecte kandidaat dus om jou en je teamleden te leren hoe je zelf een tijdschrift maakt. En ondernemerschap is haar ook niet onbekend, want samen met haar man Koen heeft ze een tekstbureau.

Koen Chatrou

Koen Chatrou

Koen is een echte energiebom die barst van de ideeën. Hij is een enthousiaste ondernemer, die al bijna dertien jaar een tekstbureau runt. Hij vindt het heerlijk om mooie verhalen op te tekenen. En hij leert jou en je collega’s ook graag hoe dat moet. Handig als jullie dat magazine in één dag gaan maken. Je zult Koen dus ook vooral zien bij een redactievergadering om samen te bedenken wat voor onderwerpen jullie willen belichten.

Arnold Otten

Arnold Otten

Tekstschrijver en teamlid van het eerste uur. Arnold stond jaren voor de klas, maar maakte al vroeg kennis met het schrijven van artikelen en verhalen. Na 12 jaar verruilde hij het schoolkrijt definitief voor zijn scherpe pen en inmiddels runt hij al bijna 25 jaar zijn eigen tekstbureau. In 2015 kwam zijn eerste boek uit. De meeste voldoening haalt Arnold uit het moment dat een magazine na een korte, maar intensieve samenwerking van de drukker komt.

Dave van Hout

Dave van Hout

Hij hoopt nog altijd de tourfotograaf van Pearl Jam te kunnen worden, maar tot die tijd legt hij maar wat graag jou en je teamleden op de gevoelige plaat vast. Dave is onze fotograaf. Hij leerde het vak door het simpelweg te gaan doen. En dat is dus ook precies waar hij jullie mee aan de slag zet. Na een workshop en met gedegen tips en uitleg, natuurlijk. Zijn stijl is vooral niet te gekunsteld en geregisseerd.

Heidi Geven

Heidi Geven

Een passie voor verhalen en die onder de man brengen, heeft Heidi altijd al gehad. Met wat simpel knip- en plakwerk maakte zij op jonge leeftijd al een magazine voor de lokale basketbalclub. Inmiddels heeft ze er een stuk meer ervaring mee en een goed organisatietalent ontwikkeld. Ze gaat graag met jou zitten om te ontdekken wat jij en jouw collega’s tijdens Magazines Maken willen doen en creëren.

Marleen van Engelen

Marleen van Engelen

Marleen is onze verbinder en dagvoorzitter. Ze weet de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen. Handig om zelf een idee te krijgen hoe je zoiets aanpakt tijdens het interviewen. Ze zorgt er ook voor dat jullie dag goed verloopt. Als je vragen hebt of tegen iets aan loopt, kun je bij haar terecht. Marleen is die powervrouw voor ons én jullie!

Pin It on Pinterest