De Toermalijn

Medewerkers van SBO de Toermalijn gingen samen aan de slag om het 25 jarige jubileum vast te leggen in het zelfgemaakte magazine. 

‘Je krijgt het voor elkaar om, door middel van het maken van een magazine, een nog positievere sfeer in het team te creëren!
– Piet Loeff

Anna Zorggroep

Vrijwilligers van Anna Zorggroep konden in het zelfgemaakte magazine hun verhalen kwijt over wat ze zo belangrijk vinden: het uitdragen van gezamenlijkheid, verbinding en trots. 

‘Dit magazine was een positieve boost voor het vrijwilligerswerk, maar ook voor de teambuilding en de verbinding met elkaar.’
– Mijntje Lenting

KNVB

Samen een magazine maken vond de KNVB een originele manier om vrijwilligers mee te nemen in de wondere wereld van de voetbalbond. 

‘Je hebt niet alleen een leuke dag, maar je houdt er ook een mooi magazine aan over dat je nog regelmatig kunt inzetten. Hoe tof is dat?’
– Jozef van der Vooren

LUUX

Het magazine van schoonheidssalon Luux. Medewerkers van Luux geven hun klanten een inkijkje hun wereld.

‘Mede dankzij de professionele begeleiding, het perfect uitgestippelde voortraject en de snelle service, kijken we terug op een geweldige dag.’
– Jessica van Nieuwenhuijzen

Rabobank Heeze-Leende

Het magazine van Rabobank Heeze-Leende. Het team wil met dit magazine laten zien wat de Rabobank allemaal doet in deze gemeente.

‘Het was voor ons een leuke teambuildingsdag om echt zelf samen het magazine te maken en we zijn zeer trots op het resultaat boordevol interviews met ondernemers en particuliere inwoners die klant bij ons zijn. Met dit magazine laten we echt zien hoe dichtbij we zijn!’
– Janine Ritzen

STAF

Het magazine van het stafbureau van scholengemeenschap Commanderij College. Met het magazine stelt het stafbureau zich voor aan de rest van de organisatie.

VIP

Het magazine van team vrijwilligerswerk van de LEVgroep. Met het magazine laat de LEVgroep zien hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor de organisatie.

Super interessant om alleen al die redactievergadering te voeren. Hierna zijn we druk aan de slag gegaan om alle artikelen die we wilden voor ons VIP Magazine te verzamelen. Een flink karwei, maar het resultaat is zo fantastisch! Zonder Team Magazine Maken was ons dit nooit gelukt.

LOEPZUIVER

Het magazine van de schoonmakers van het St. Annaziekenhuis. In Loepzuiver presenteren de schoonmakers zich aan de rest van het ziekenhuis.

IMPACT

Een magazine om het 20-jarig bestaan van organisatieadviesburo impact te vieren. Een prachtig boekje voor al hun relaties.

De dag is voorbij gevlogen en door de nauwkeurige redactie ligt er nu een prachtig jubileumboekje. Helemaal volgens onze wens! De reacties zijn zeer positief.

Magazine Almere

Het magazine van de gemeente Almere. Bedoeld als teambuilding voor het nieuwe team. Met het magazine geven ze een prachtig visitekaartje af.

Pin It on Pinterest