Een jaarverslag hoeft niet saai te zijn

jan 7, 2022 | 0 Reacties

Het jaarverslag is verplichte kost voor de KvK en komt, vanzelfsprekend, elk jaar weer terug. Het is vaak een saai en vooral tijdrovend klusje. Maar waarom gooi je het niet eens over een andere boeg?

Het hoeft natuurlijk geen ellenlang document te zijn. Giet het in een tof magazine. Je staat versteld van hoeveel verschil een andere vorm kan uitmaken.

Wat wil je kwijt in het jaarverslag?

Er komen natuurlijk cijfers voor in het jaarverslag. Maar waarom ondersteun je die niet met toffe interviews die indruk maken? Zo worden de cijfertjes ineens inzichtelijk in de praktijk. Want wat betekenen de resultaten nu echt voor jou en je bedrijf? Je hoort het van een collega. Het wordt menselijker en leuker om te lezen.

Hoe zorg ik ervoor dat het jaarverslag wordt gelezen?

Met Magazines Maken heb je direct een mooie teambuildingsactiviteit. Zo zijn ook ineens andere collega’s van je bedrijf betrokken bij het overzicht van het bedrijfsjaar. Ervaringen worden met elkaar uitgewisseld, je leert van elkaar én gaat aan de slag met interviewtechnieken en schrijfvaardigheden. Grote kans dat je jaarverslag ook direct meer wordt gelezen, want collega’s willen het eindproduct zien!

Zie jij het zitten om het jaarverslag in een ander jasje te steken? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

 

Pin It on Pinterest

Share This